Info

Onze werkwijze

We gaan altijd heel gericht en transparant te werk. Waardoor u als klant de touwtjes volledig in handen hebt. Maar nog belangrijker, zorgeloos kunt bouwen.

Eerst en vooral zitten we samen en kijken we wat jouw wensen zijn. Tot in detail willen we weten hoe u het eindresultaat ziet. Zo weten wij perfect wat het einddoel is en kunnen we garant staan dat u tevreden zal zijn tijdens en bij de voltooiing van uw project.

De opdrachtgever of bouwheer kan indien gewenst een architect of architectenbureau inschakelen maar er kan evengoed gebruik gemaakt worden van onze inhuis expertisenetwerk van www.bucoplan.be, zodat alles perfect op elkaar afgestemd is. We maken een volledig vrijblijvende offerte op en zorgen bij een akkoord dat we realiseren waar jij voor getekend hebt.

Doordat we alle bouwstijlen kunnen realiseren zijn we de ideale partner in uw bouwconcept. Van nieuwbouw (open ruwbouw of wind en waterdicht) tot verbouwingen en van totaalprojecten tot instapklare afwerking. Onze ervaring zorgt voor een perfecte afwerking met respect voor de deadlines.

Twijfel niet om ons te contacteren, zodat we enkele ideeën kunnen uitwisselen.